WIE ZIJN WIJ ?

Urbani is een familiaal vastgoed bedrijf dat in het hart van de steden woonprojecten ontwikkelt die bestemd zijn voor verhuur. Meer dan gewoon maar gebouwen, realiseert Urbani duurzame en gezellige leefruimtes die de uitwisseling tussen mensen bevorderen.

De Urbani projecten bieden privé woningen aan met als pluspunt de gedeelde ruimtes. We bewerkstelligen een nieuwe relatie tussen de huurders en de verhuurder, gebaseerd op het partnerschap en het vertrouwen dat de huurders een goed gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes waarin ze hun projecten kunnen ontwikkelen.

In functie van de noden en de wensen van de bewoners kunnen de uitwisselingen vele kanten op gaan. Urbani spant zich in om de juiste tools aan te bieden en tegemoet te komen aan deze uitwisselingen.

HET PROJECT

Bij het ontwerpen van "l'îlot Picard" heeft Urbani het privé en het gezamenlijke samengebracht door het ene het andere te doen versterken en niet het ene ten koste van het andere. De bewoners huren dus een gezellig privé appartement en beschikken bovendien over kwaliteitsvolle gemeenschappelijke ruimtes die gemaakt zijn om ontmoetingen te bevorderen en banden tussen de huurders onderling te creëren.

"L'îlot Picard" bewonen biedt de mogelijkheid om gemakkelijk je buren te ontmoeten, een grote tuin te delen alsook een gemeenschappelijke zaal. Iedereen kan er activiteiten plannen in functie van zijn wensen of noden.

De uitwisselingen tussen huurders kunnen op verschillende manieren gebeuren en zullen tot stand komen door kleine of grote projecten die gesteund worden door de groep. Uitwisseling van diensten, dagelijkse of specifieke hulp, spelletjes in de tuin, maaltijden in de gemeenschappelijke zaal, delen van materiaal of kennis, alles, of bijna alles, is mogelijk.

Het is dus moeilijk om te voorzien hoe "l'îlot Picard" zal worden want het zijn de inwoners die dit zullen bepalen !

De v.z.w. "Habitat & Participation" die gespecialiseerd is in de begeleiding van gegroepeerde bewoning zal haar hulp geven bij het opstarten van het project. Wanneer het grootste gedeelte van de appartementen verhuurd zijn zal deze v.z.w. een ontmoeting met de huurders organiseren. Het vervolg... daar moet worden aan gebouwd.

Welkom in de cohousing als huurder !

HET GEBOUW

     


Op twee stappen van de Tour & Taxis site biedt "l'îlot Picard" een mengeling van functies aan (woningen en professionele ruimtes), een mix van woningsoorten (van studio tot appartement met 3 kamers) en een gemeenschappelijke ruimte die ter beschikking staat van iedereen.

Een geheel van 19 privé woningen waaronder 1 studio, 1 appartement met 1 kamer, 12 appartementen met 2 kamers en 5 duplex appartementen met 3 kamers werden erin voorzien.

Daarbij komen nog de 2 gemeenschappelijke polyvalente zalen, 2 collectieve tuinen en een wasruimte die ter beschikking staan van de huurders. Wat mobiliteit betreft worden er 80 fietsstallingen, 21 autostaanplaatsen en 3 motor parkeerplaatsen aangeboden.

DE HUURWONINGEN

FOTO'S


- Dagelijks bijgewerkt | kijk op onze facebook pagina en deel ook : www.facebook.com/ilotpicard -
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

CONTACTEER ONS

Interesse ? Wenst u informatie ? Aarzel niet en contacteer ons !
Telefoon : +32.2.672.06.13 | Email : info@urbani.be of vul onderstaand formulier in !

Contactpersoon : Christophe Delahaye | GSM : +32.476.67.16.34 | Email : cd@urbani.be
Adres van de site
Picardstraat, 204
1080 Sint-Jans-Molenbeek
 
 
 
 
 
Voor alle vragen :
Dank u voor uw bericht!
Nous reviendrons vers vous au plus vite!